18 jan 2011

Meer van dat

Na maanden van regen, sneeuw, nattigheid, koude, vochtigheid en andere minder positieve weersomstandigheden in Fontainebleau eindelijk nog eens iets anders.
Afgelopen weekend was prachtig met zaterdag nog hier en daar wat vochtigheid in de meer beboste gebieden maar zondag was perfect met volle zon in een blauwe hemel en geen wolkje te bespeuren. Alles droog en fris, kortom topcondities volgens het boekje.
Op Isatis gaf Jeremy "no pain not de moeite" het goede voorbeeld met in zijn opwarming de scherpe randjes van Le Lot de Boudins dicht te trekken. Ter bevestiging van de aangesneden pijngrens maakte hij later ook korte metten met Angle Ben's. Thierry volgde op Le Lot de Boudins en ik strandde op een haar van Angle Ben maar daarmee was de strijd om de Master of Pain titel gestreden.
La Memel bevestigde dat het ook aangenamer kan en later zorgden Bleau's Art en Tina, Hier Kommt die Sahne (goeie kanshebber voor meest idiote naam ooit) voor mooie afsluiters in de avondzon.
Op weg naar de parking zagen we nog net een jonge Amerikaan (Polle voor de vrienden) zijn schoenen uittrekken omdat hij te moe was om de zitstart van T-Rex te doen... pff de jeugd van tegenwoordig. Dat hij blijkbaar eerder op de dag al een paar 8A's en een 8B gedaan had vond ik maar een flauw excuus.

Dit smaakt naar meer

Tom


Geen opmerkingen:

Proudly sponsored by :

Vaude

Black Diamond

Evolve

Pics of Pricks

Whats new ??