12 dec 2010

Yannick Belgisch Kampioen Boulder

Dikke proficiat aan Yannick die na zijn eerste 8a dit jaar ook zijn eerste (en ongetwijfeld niet laatste) nationale titel boulder binnenhaalt.

In een mooi georganiseerd evenement liet hij nipt Siebe en Nicolas achter zich, een kwestie van alle boulders te doen in de eerste poging.

Van het hele lizard en steelfingers team een mega-proficiat, en ik zou zeggen, een vat is wel het minste wat je kan doen om dit te vieren. (een klein vatje is ook goed).

Een interessante kanttekening

http://siebevanhee.blogspot.com/2010/12/finale-bk-boulder-2010-het-zijn-de.html

die zeker niks af doet van de prestatie van Yannick, maar die ALWEER de bobo's van de BCCC even van hun beste kant laat zien. Na het betwistbare systeem van qualificaties nu dit toch wel vreemde verloop van de avond... Stof voor discussie tijdens het legen van de bloofde bakken .

4 opmerkingen:

Yannick zei

Bakken op woensdag! Danku Lizard en Steelfingers :). Khad er wel eentje niet in eerste poging. Tis kwestie van vallen achter de zone zeg maar...

Yannick M.

werner760131 zei

....of van helemaal niet vallen, maar uw voeten niet tegen 't juiste stickerke te zetten bij vertrek....

Tom zei

Ahh toch leuk die Belgische competities met al hun drama en onverwachte wendingen... Spijtig voor Siebe maar het bleek Yannick zijn Lucky Day te zijn.

vanhoudt zei

Goed gedaan Yannick! Maar het geknoei van de bobo's bereikte me zelfs tot hier...

Ik denk dat het tijd wordt om de nationale opperscheidsrechter Lieven Vlassenroot terug vanonder het stof te halen... ;-)

Misschien kunnen we daarvoor een petitie organiseren?

Proudly sponsored by :

Vaude

Black Diamond

Evolve

Pics of Pricks

Whats new ??